Shiva Shelp unieke Pendant

€ 20,00
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

afmeting:

doorsnee: 4,5 cm

lengte ; 7 cm


werking:


Spritueel:

Een beschermende bedekking in de opening van de Turban slakkenhuis symboliseert de creatie, het behoud en de vernietiging van alles van de stroom van het leven, de constante verandering in de wereld, spirituele kennis tot creatieve visualisatie.

Dit gewaardeerde kristal is al lang geloven om bescherming tegen kwaad te bieden en creativiteit te verbeteren, evenals vriendelijkheid.

Samen met optimisme en vrijgevigheid, is het gebruikt om evenwicht te brengen. .

Oog van Shiva is een steen voor het Derde Oog. We onderzoeken onszelf en de buitenwereld, interpreteren wat we ontdekken en zich bewust zijn van onszelf en het universum via deze Chakra. Deze Chakra interpreteert de wereld - onze innerlijke wereld (zelf) en de wereld (massa) die in het lichaam komt.


Emotioneel:

Zij stimuleert psychische krachten en helpt bij het ontwikkelen van een bewustzijn van de Goddelijke zonder de verbinding met de aarde te verliezen. Dit unieke 'kristal' heeft een structuur waarmee vibraties kunnen samenvoegen, het kalmeert een overactieve geest en verbetert de verbeelding door nieuwe ideeën in te brengen. Het helpt om de emotionele afvoer van de dagelijkse procedure te ontdoen en door verplichting op te heffen, ontstaat een gevoel van avontuur en verandering, aangezien het als een geweldig hulpmiddel beschouwd wordt om de vreugde en spontaniteit terug te geven aan de geest.

Het is een upliftende kristal, die helpt om angsten en onzekerheden te verbannen, terwijl het vertrouwen en vertrouwen in zichzelf en het vertrouwen in de wereld wordt versterkt..


Mentaal:

verhoogt de psychische vermogens, intuïtie, extra sensorische waarneming, mentale beeldvorming en concentratie. Dit Oog is gebruikt om dromen te begrijpen, maar is naast een krachtige wijk tegen slechte dromen en nachtmerries. Zet het naast je bed of het bed van een kind met nare dromen.


Fysiek

wordt deze steen gebruikt in kristalheling voor nieren, pancreas en lever, lymfeklieren, milt problemen.

Wanneer het dicht bij het lichaam wordt gehouden, versterkt en straalt de energie van de trillingen, omdat deze trillingen subtiel zijn, maar ze kunnen worden toegepast om u te helpen de dagelijkse problemen van het leven te beheren